2012. március 2., péntek

Minden csoda 3 napig tart?

Remélem nem, ugyanis tegnap volt a 3. este, hogy rácsücsent a bilkóra és nagyon szépen belepisilt. Szeretném ha a tendencia maradandó lenne!
Egyébként jól vagyunk, az éjjelek változóak van, hogy normálisan 1-2 alkalommal ébred és alszik is vissza szinte rögtön,máskor meg 2 óra alvás után 2 óra ébrenlét jár alapon alig alszunk. A fene sem érti ezt.
Napközben viszont nagyon aranyosan "dolgozgat", egyre többet le tudja magát kötni, vagy legalábbis nem kell cipelni a kis fenekét!
Egészen jól elvan már a babakocsiban is, lehet vele sétálni, persze csak ha postára nem megyünk ( azt valamiért irtóra utálja!). Nagyon megdicsérte Kriszti a tornán, hogy milyen ügyes, szóval ezen a héten begyűjtötte a gyerek az elismeréseket! Olyan büszke vagyok rá :D
Az evése is egészen jó mostanság, ez a löty tartalmaz egy csomó vitamint, ásványi anyagot, rostot ... stb, valami szerintem esetleg eddig hiányzott a kis szervezetének ezekből és azt most megkapja, ezért javult az étvágya, ugyanis pl ugyanúgy fogzik,mint eddig.
Rendszeresítette a napi 1 alvást ami ebéd előtt van és 1-2 óra, de inkább 2!
Ja és nyúlik ,mint akit húznak, megint kinőtt egy garnitúra body-t meg harisnyát!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése