2016. január 30., szombat

Szentirmay Tamás cikke Oliról

Jótékonysági koncertet szervez az önkormányzat Olivér javára

Olivér öt és fél éves. Születése után problémák léptek fel nála. Ahhoz, hogy műteni lehessen, pénzre lenne szüksége a lakiteleki családnak. Szülei mindennapi keresetükből azonban ezt nem tudják finanszírozni, segítséget kérnek.


Részletek:

http://lcafe.hu/mfooldal-galeria/2121-jotekonysagi-koncertet-szervez-az-onkormanyzat-oliver-javara


1 megjegyzés:

  1. OLIÉRT JÁTSZANAK INGYEN! A felajánlások Oli részére, hogy ne csak gurulgasson a földön 5 és fél évesen, hanem ülni, állni és ha Isten is engedi, járni is tudjon. Ennek feltétele ez a műtét, amit sajnos a magyar állam nem támogat(2015-ig támogatta). Az összeg a családnak hatalmas és elérhetetlen önerőből, ezért kértünk tőletek segítséget, és ezt vállalta fel a Lakiteleki Önkormányzat is.
    Kérlek, segítsetek egy-egy megosztással, hogy minél több mindenkihez jusson el.(mint eddig is tettétek, mert így jutott el a Színházhoz is!) :)
    Oli egy nagyon várt baba volt, első és egyetlen gyermek és az unokám. 9 évet vártunk rá, ezért aztán a Szemük Fénye volt már a pocakban is! A gyermekem úgy viselte az áldott állapotot, mint Szűzanya. Nem szedett semmilyen gyógyszert, drogot, alkoholt, cigarettát, egészségesen táplálkozott, és állandóan valamilyen vizsgálatra vittem, hogy mindig-mindent rendben tudjon. Rendben is volt....mindaddig, míg meg nem született. Ugyanis a köldökzsinór 3x volt a nyakán...és megfulladt!.....(itt mindenki gondoljon azt, amit akar! Hogy nem vették észre, amikor előtte nap voltunk pl ultrahangon?!) Még 6x élesztették újra, ennek következménye az összes bénulás, vakság, beszéd és mozgászavar. Az értelme viszont fenomenális, mindezek ellenére. Valaki azt mondta-Spárta, Tajgetosz, eutanázia...nos, mi ehelyett SZERETJÜK! :)

    VálaszTörlés