2012. január 10., kedd

Hosszú hallgatás után

ismét itt vagyunk, nem voltunk elveszve, csak aprócska csemetém úgy döntött, nem viszi túlzásba az alvást, ezért korlátozta az átaludt órák számát napi 6-8 órára összesen!!! Na és persze ha lehet ezt kb 4-5 alkalomra szétszedve! Szóval totális K.O mindkettőnknél. Csórikámnak megint tiszta lila karikás a szeme, mint valami kis Alkonyat szereplő :)
Ezt leszámítva jól vagyunk. Voltunk múlthéten tanácsadáson, 76,5 cm ( szerintem 77cm) és 8.750 gr volt. Szóval ismét a súlyával vannak gondok, próbálok valami jó megoldást találni erre, de szerintem amíg ilyen keveset alszik, addig nem fog normálisan hízni, mert a túl sok ébrenlét elhasználja a bevitt energiát.
Próbálkozunk a tápszerrel ismét, hátha elfogadnia és nem érmi majd váratlanul, ha egyszer csak nem lesz már anyatej. Most a Babylove 3 tápot próbáljuk és nem akarom elkiabálni, de talán ez beválik. Eddig a többit szinte egyáltalán meg sem itta, ebből már napi 1- 1,5 dl a mennyiség amit elfogyaszt. Próbálom neki a boci tejet is, de az nem kell neki! Ez van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése