2012. április 3., kedd

Naná,

hogy tegnap elkiabáltam az alvós dolgot!!! Tegnap este szépen elaludt és gyorsan is, de kelt 3/4 1-kor és 3/4 6-ig szinte semmit nem aludtunk :( Aztán végre elaludt, de keltenem kellett,mert mentünk a koraiba. Hajni( a zeneterapeuta) már várt bennünket ( késtünk de szóltam, hogy fogunk), erre akkor és ott szólnak, hogy Katika nem lesz :( De nem is volt gond tulajdonképpen, mert meg volt beszélve Annával ( Petős konduktorral ) egy találkozó és ráért korábban,szóval nem kellett várnunk. Nagyon aranyos volt Anna és Olinak nagyon-nagyon szimpi, a mi a legfontosabb! :D Abban maradtunk, hogy igenis neki való ez a módszer, szóval belevágunk a közös munkába Annával. Most 2 hetente fogunk találkozni, de akkor azon a héten 3 alkalommal 1-2 órás lesz a foglalkozás.
Miután hazaértünk és gyorsan tömtem valami péksütit a gyerekbe indultunk is tovább Lacihoz talpmasszázsra, amit persze Oli akkor és ott nagyon utál, de nagyon-nagyon jót tesz neki!
Mindezek után hazaérve evett egy kis levest és most húzza a lóbőrt, remélem kialussza magát egy kicsit és jókedvűen ébred :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése