2012. szeptember 15., szombat

Thera Suit 4-8. nap

Ismét egy lélegzetvételnyi időre itthon vagyunk!  Nagyon gyorsan telnek a napok így a terápia közben ( előtte- utána azért nem annyira...). Már túl vagyunk a 8. napon is! Részletesen nem igazán tudok napi bontásban beszámolót készíteni, ugyanis folyamtosan kávézni küld Kasia, mert Olivér sokkal ügyesebben dolgozik nélkülem ( mint mindig, én pedig elvben lassan kávé mérgezést kapok).
Szóval a kezdeti feladatok ismétlődőek, lazítással, masszírozással indul, majd ezt követik a hasalós, felülős, támaszkodós kihívások a Theratogs szkafanderben. Amiket nem mellesleg ez én nagy és okos fiam igen ügyesen csinál.
Erre példa, hogy pénteken azaz  a 8. ( értsd NYOLCADIK!!!!) napján a terápiának a gyerekem EGYEDÜL ÜLT!!!! (igaz, hogy csak néhány másodpercig, na de mindenki így kezdi) .  És íme egy fotós bizonyíték mindeme remek tett végrehajtásáról.
Ülés egyedül!!!
Szóval ezt is megértük, azóta gyakoroljuk aktívan ezt is a  feladataink között. Egyébként Oli szerda óta megfázott, folyik a nózija és gyengécske, ennek ellenére volt ilyen nagyon ügyes!
Javaslatot kaptunk Kasia-tól  több ortopéd segédeszközre is , mint pl a lábsín, az állítókeret, a swash... stb ezeknek még utána kell járnom, de minden meglesz remélem :)
ÉS már a következő tréning várható időpontja is megvan 2013. január környéke. Addigra fel kell  gyűrnünk ismét a gatyaszárat  ugyanis az említett dátum alkalmával Olinak már a  valóban intenzív mozgásfejlesztó tréninget javasolta Kasia, ami reggel is 2 óra és délután is 1-2 óra attól függ  mennyit bír. Azaz  a mostanihoz képest dupla tréning!!! ( persze dupla díjjazással kb 1.400 EUR :(  ). 
Azonban azt  gondolom, hogy a fent leírt eredmény után gondolkodás nélkül bele kell vágnunk amint lehetőségünk lesz rá!



1 megjegyzés:

  1. Sajnos, le kellett venni a képeket, mert félnek, hogy lemásolják a terápiát!!! Ezért a képzeletre bizzuk, hogy lássátok, Oli hogy is halad.....jó vicc!!!!

    VálaszTörlés