2012. szeptember 23., vasárnap

Thera Suit 9-12. vagyis vége

Állító keretben ügyesen

Vége az intenzív mozgásfejlesztő tréningnek ( hála érte ....), amit mindenképpen pozitív eredménnyel zártunk, mint pl az egyedül ülés, vagy az állító keret használata, tenyér nyitás, összességében véve nagyon sokat javult az izomtónusa és a tartása is.... stb sorolhatnám.
Nagyon jó volt, hogy ott lehettünk és folytatjuk itthon a feladatok gyakorlását rendíthetetlenül, ezzel is megalapozva a várva várt következő alkalmat ( kb januárban).
Rengeteg itthoni feladatot kaptunk, szerintem mire mindent megcsinálunk napi szinten több mint 2 órás lesz a foglalkozás ( csak ezekkel a feladatokkal és akkor még nem csináltunk Tsmt-t, látásfejlesztést.... stb).  Egy szónak is száz a vége, ismét jó kis kihívás elé nézünk ( nem mintha eddig nem csináltunk volna semmit), mert nagyon szeretném ha nem csak megtartani tudnánk a most elért eredményeket, hanem esetleg kicsit előre is lépnénk.
Jelenleg kipihenjük az elmúlt 3 hétet, aztán hétfőtől belevetjük magunkat a tevékenységek rettenthetetlen soraiba.
Szükségünk is van a pihenőre, ugyanis Oli csütörtök éjjel "kibukott"  a fáradtságtól, amit igen erőteljesen a tudomásomra hozott hajnali 1/2 1 és reggel 1/2 6 között :( Nem is feltétlenül a tréning volt neki fárasztó hanem a "nem otthon lét", hogy semmi nem a sajátja, nem a megszokott... stb. 
Közben beszerzés alá került néhány segédeszköz amit a terapeutánk javasolt ( csípő igazító , állító keret  http://www.meyra.hu/node/418...), van ami már meg is rendeltem, van amit még "vadászni" kell, mert természetesen aranyáron adják és a TB nem támogatja (lassan azon lepődnék meg ha valamit támogatna....).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése