2013. október 28., hétfő

Június-Július

Valamikor a nyáron voltunk Deb-ben a koraszülött utógondozós szakrendelésen, minden oké volt, meg volt Oli dicsérve bár súly ügyileg kissé le vagyunk maradva ( ő a minimumtól én pedig az optimumtól :P).  Mindössze  2 negatívuma volt az ott tett látogatásunknak:


  1.  ismét vettek tőlem vért ( ájulósan utálom :P) mert Oli tőlem örökölte ezt a Leiden mutációt aminek folytán gyorsan alvad a vére 
  2. közölték velem, hogy ideje lenne egy "másik" gyereket szülnöm, mert az hű de milyen jó lenne nekem!
Az első még csak-csak ha nincs más választási opcióm :) Na de a második! Ezen totál fennakadtam, főleg azért is mert nem ez volt rövid időn belül az első eset, hogy valaki aki nem ez én életemet éli és igazándiból jó esetben is csak szerény rálátása van, próbálja belém beszélni azt a "másik" gyereket. Ezért had szögezzem le minden rosszindulat nélkül kedves rokonok, barátok és ismeretlenek, hogy ha nem szeretnétek feltétlenül diliházba juttatni vagy a síromhoz járulni rövid időn belül melyre a következő van vésve: 
itt nyugszik..... kialvatlanság okán....

Akkor  ne kívánjatok nekem most per pillanat még egy gyerkőcöt légyszi !!! Köszi és tudjátok, hogy nagyon szeretlek Benneteket ! :*


Olikám továbbra is éli a boldog Bölcsis legények életét azzal kiegészítve, hogy most már ott is alszik! Igaz még nem mindig sikerült de többnyire nagyon ügyes :)

Természetesen azért volt beteg is de unalmas is lenne az élet anélkül :)
A fejlesztések továbbra is zajlanak, annyi változás van, hogy a koraiban szünet van nyáron :(
Újdonság viszont, hogy ismét van Dévenyesünk !!!! Hurrá!
Olyan sokszor  találkoztam szembe L. M. nevével az utóbbi időben, hogy felvettük vele a kapcsolatot Oli kapcsán :) És szerencsére heti alkalommal el tudta vállalni a tornáztatást, viszont csak egy délelőtti fix szabad időpontja volt/van így Mamusz vállalta magára az erre való oda-vissza szállítást és az ottani segítséget. Ez nagy segítség nekem és bevallom őszintén nem is bírnám már azt a sírást amit alkalomadtán Olcsi produkál. M. nagyon szigorú, nincs kec-mec, sajnálgatás...stb, és nagyon jól dolgoznak együtt Olival (Mamusszal) , ennek meg is van a látszata :)
Továbbra is jár Olikához Gabi a gyógytornász is aki heti 2-3 alkalommal tesz látogatást nálunk. Vele is nagyon jól kijön Oli bár néha bepróbálkozik valami erős hiszti félével, de már Gabi is rutinos, nem hagyja magát átverni :D
Koraiban továbbra is szünet, Lacinál voltunk többször is talpmasszázson és továbbra is imádjuk ( Főleg mikor befejezi a kezelést :P ).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése