2016. április 24., vasárnap

Csodás hír a Mama tollából

Köszönöm/köszönjük mindenkinek, akik ma részt vettek-és remélhetőleg jól is érezték magukat- a délutáni-esti rendezvényen.
Köszönjük a Bugaci Tanyaszínháznak is még egyszer a jótékonysági előadást Oliért.
Köszönjük mindazoknak, kicsiknek és nagyoknak, időseknek és fiataloknak, minden jólelkű és jószándékú embernek, akik anyagilag-és bármilyen egyéb módon- hozzájárultak ahhoz, hogy az unokám Oli olyan gyermek lehessen, aki ül, áll, szalad, biciklizik, lovagol, focizik...nevet és beszél! Mint minden egészséges 5 éves kisgyermek. Nélkületek nem sikerült volna! Nem tudom eléggé kifejezni emiatt a hálámat...
Heroikus küzdelmet vív az egész család, mióta-és ahogy- Oli a világra jött-érte. De, nem csak a család, hanem ti is, azzal hogy támogattátok, hogy mindez elérhető legyen a számára is.
És akkor most mondanék egy csodás hírt!
OLIT megműtötte a professzor Alexander Nazarkin , Prága mellett (Kladno), múlt pénteken (2016.04.15.) , ugyanis annyira rossz volt az állapota, hogy megkértük, ha valaki lemondaná az időpontot, akkor Olit vegye előre....júniusban került volna rá sor.
A műtét kemény volt, 31 helyen kellett metszeni az izmait....de ő VASEMBER.....és az eredmény azonnal láthatóvá vált....a képeken látható is.
Oli nem tudta behajlítani kezét -lábát a görcsök miatt... most ez megy és maradandó a változás.
A keményebb fele pár hét múlva jön, a rehabilitációval, ahol megtanítják neki mindazt a mozgást, ami rosszul rögzült 5 és fél év alatt -de már helyesen. Fontosabb, mint maga a műtét.
Ha ez nincs a műtét maga értelmetlenné válna.
A kettő egymásra épül ugyanis.

1, kép- ilyen volt, lábak görcsben és keresztbe, ez mozdította ki egyik oldalon 90%-ban, másik oldalon 50%-ban a vápából a combfejet.




2-tól a műtét napja... ill a vágások helye és száma.... az utolsón pedig a mai nap, ahol látjátok a lábát? Nemhogy keresztezés nincs, de olyan terpesz, amit még 5 és fél év alatt sosem láthattunk!
Hát ezt segítettétek mindannyian!
Mérhetetlen hálával és szeretettel köszönöm! 

2 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök, hogy se4gíthettünk és a továbbiakban is erőnkhöz mértem mellettetek vagyunk és támogatunk.
    Olinak mielőbbi felépülést, nektek pedig sok erőt és kitartást kívánunk!
    Nagyon jók a visszajelzések a jótékonysági rendezvényről.
    Még a mai nap is hoztak több zsák kupakot.
    Galgóczy Zsolt

    VálaszTörlés
  2. Igazán nincs mit..♥ Én köszönöm hogy ismerhetem a kislegényt!!!!!!!♥ :)

    VálaszTörlés