2016. április 26., kedd

Sok kicsi sokra megy !

Csak most tudatosult Bennem ennek a közismert mondásnak a lényege, mert képzeljétek , tényleg igaz! 
Sokan kérdeztétek tőlünk a kupakgyűjtést az első segítség kérő írásom óta, és az elején határozottan elutasítottam , mert nincs helyünk tárolni, hová is lehetne leadni.. stb  
Aztán egy kedves ismerős nem hagyta annyiban a dolgot és fix átvételi helyet talált nekünk, ahol jótékonysági áron vennék át tőlünk. A helyi Művelődési Házban pedig helyet kaptunk a gyűjtéshez. 
Ennyi, nincs több kifogás! Megszerkesztettem a kupakos plakátunkat  és onnantól " utánam a vízözön" elven közzé tettem.
És jött a vízözön vagyis kupak özön! 


Számomra egészen hihetetlen módon rengeteg ismeretlen és ismerős kezdett lázas kupak kampányba miattunk, vagyis Oli miatt. Zsák, szatyor, zacskó, doboz vagy  éppen egy idős néni által félve a kabátom zsebébe gyömöszölt  formában de elkezdtek özönleni a kupakok. 
 A jótékonysági rendezvényünk volt a kupak leadás záró napja , természetesen óriási buli volt, így a kupakok még vasárnap is jöttek. 
Gyűjtöttek nekünk magánemberek, szorgos kisgyerekes anyukák, 24 órás vetélkedő csapatok, intézmények mint iskola, óvodák, bölcsi, szakszolgálat, idősek otthona... stb, és természetesen mi is itthon.
Készítettem pár fotót a helyszínen, ám még csak véletlenül sem adja vissza az a mennyiséget ami valójában összegyűlt!


Hétfőn kiderült, hogy a korábban leszervezett átvételi hely nagyon messze van tőlünk, ez már személyautóval nem szállítható mennyiség, mert a felajánlásban benne volt a leadás segítése is személyautós elszállítással, amit ezúton is ismét köszönök. Azonban reálisan ez nem tűnt járható útnak.
 Aztán némi isteni sugallat hatására sikerült a közelben egy új átvételi helyet találnunk. Kedden azaz ma délelőtt megtörtént a leadás is, amihez 2-szer kellett fordulni. 

Tűkön ülve vártam az eredményt,sikeres volt a leadás, minden rendben ment.

AZ EREDMÉNY:
965 kg kupak került leadásra, aminek a jótékonysági ára 77.200,- Ft !!!!

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek aki bármilyen formában is részt vett a gyűjtésben, szállításban, leadásban.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése