2012. július 18., szerda

Megvagyunk!

Élünk és virulunk, és ezer meg ezer dolgot csinálunk együtt és egyszerre.... stb.
Oli többnyire jól van, bár az utóbbi időben sokminden történt. Kezdem az elején, áprilisban nagy örömködés volt, mert elérte a 9,5 kg-ot, na ez kb addig is tartott ugyanis elkezedett látható ok nélkül fogyni, ami egészen 1,5 hónapig tartott, végül már csak 8,9 kg volt a súlya :( Szóval jártunk hetente mérésre a védőnőhöz, voltunk Deb-ben is ahol szintén tanácstalanok voltak, mert a shuntje jó és az epije is rendben van ( hurrááá!!!). Szóval kerestünk Kecskeméten egy gyerek gasztros dokit, aki megvizsgálta, majd a háziorvosunkkal együtt működéseben vérvétel is volt. Eredmény még nincs, de velószínűleg tej érzékeny lehet a gyerek. Na miután megvolt a vérvétel sikerült "ráijeszteni" Olira és láss csodát szintén minden előzmény nélkül elkezdett hízni, 2 hét alatt 8,9-ről 9,3-ra nőtt a súlya :) Ez volt 2 hete, azóta nem voltunk mérésen,mert nincs a védőnőnk ( neki is jár a szabi :D ). Szerintem ha nem is hízott, de tuti nem fogyott ezalatt a 2 hét alatt, ugyanis már nem érem át a combját a kezemmel! Kint van 16 foga és most indult a 17-18 is de még íny alatt vannak, csak érezhetőek. Pénteken volt egy állasti nagy napkitörés, és persze, hogy Oli rögtön megérezte, azóta is nyugtalan, nem alszik jól sem éjjel, sem nappal, kicsit a szemei is "kacsáznak", mint amikor elállítódik a shunt, de ez magától helyre szokott állni 1-2 hét alatt, remélem most is így lesz, mert már kezdek megint kidögleni :P
Érdekes, hogy ismét bebizonyosodott, hogy Oli fordítva van "bekötve" ugyanis a dög melegbe szinte zabált,amióta hűvösebb van alig eszik, ezt én nem értem .
A hét jó híre, pedig, hogy fogadnak bennünket szeptemberben a Thera-suit-on Bp-en aminek nagyon örülünk!!! 12 nap napi 2 órás intenzív tréning Olinak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése