2012. október 17., szerda

Thera Suit reloaded

Ez most egy keser-édes poszt lesz :S
Nos tehát az történ, hogy a Suit-on Olika belendült és irtóra sokat ügyesedett és okosodott. Ezt mindenki megcsodálhatta, hiszen öröm mámoromban csak úgy lőttem a képeket mint a géppuska :) Aztán hosszú kihagyás után voltunk november 8-án a szokásos Dévény tornán. Aminek Oli nagyon nem örült, olyannyira nem, hogy torkaszakadtából végig üvöltötte a 60 percet. Mindez nem is lenne olyan nagy baj, hiszen azt már "megszoktuk", hogy nem fenékig méznyalás a Dévény és néha még most is üvölt ( bár az esetek 90%-ban már nem volt ilyen gond).  Azonban azóta sajnos nagyon negatív irányba változott Oli izomtónusa, mozgása, fogása, tartása... stb tehát minden.  Nagy valószínűségggel az történt, hogy amit a Suit-tal felépítettünk, azt a Dévény kioltotta, sajnos. Ezt persze nem tudhatta senki és nagyon meglepő, de valóban igaz, hogy egyik terápia üti a másikat. Ezt most Oli iskolapéldaként produkálta:(
A feszes gyerekek esetében bizonyítottan nem mindig a kellő hatást éri el a Dévény.
Eddig jó volt (más hiányában ez volt), azonban a Suiton annyira másként tanították a gyereknek a mozgást ( olyan módon amire látványosan jól reagált), hogy a Dévény mintegy kioltotta az ott szerzett infót és más módon akarta bevinni, amit Oli most nem volt hajlandó fogadni, sőt szerintem elvesztettük  a Suiton tanultak egy jelentős részét :(  Ezért megyük mégis most novemberben Suitra, mert totálisan kétségbe vagyok esve és remélem, hogy az időbeli közelsége miatt még viszonylag könnyen vissza állítható lesz a gyerek állapota. Legalábbis ezért fohászkodom, hogy így legyen!
Tehát rettegj Budapest nemsokára megyünk!!! :P
Azt már nem is ecsetelem, hogy mindez mennyire keresztbe húzzta a számításaimat, főleg a januári tréningre és a remélhetőleg mostanában érkező állítógépre gondolok. Azonban tuti, hogy nagyon vigyáznak az Égiek a gyerekemre, mert ismét csodálatos meglepetés ért, miszerint is szponzorra tettünk szert ami ezt a novemberi tréninget illet :) Ez nekünk hatalmas segítség amit ezúton is hálás szívvel köszönök!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése