2011. március 29., kedd

Vasárnap

Szóval az éjszaka nem volt túl jó és 6-kor kellett kelnem, ugyanis mentünk Kiskunhalasra, persze alig, hogy felöltöztem már Oli is ébren volt. Elintéztük gyorsan a reggeli rutint ( vitaminok...stb), szopi és szépen vissza is aludt, kb ekkor értek ide a Mamáék, hogy indulhatunk, szóval a hordozóba tettem le ( amit nagyon utál), de szépen aludt az úton kb 45 percet :) Persze mikor felébredt, nagy volt a meglepetés, hogy merre is van :) Ügyes fiú volt egyébként egész úton oda és vissza is .
Egyébként egy "gyógyítóhoz" mentünk.
Szóval ez a "gyógyítós" dolog nagyon érdekes volt. Egy előadásra berendezett terembe mentünk ahol egy férfi és egy nő ült középen egy asztalnál, mellettük két oldalt pedig 3 és 2 tanítvány. A férfi a gyógyító ( egyébként pszichológus doktor) a nő pedig az "összekötő" a földi és égiek között. Na szóval oda kellett ülni eléjük, de semmit nem mondtunk, hogy kik vagyunk, honnan jöttünk,miért... stb. A pasi rögtön azt kérdezte, hogy baj van a gyerek fejével? holott nem láthatta a shuntjét, mert eltakarta a kezem. Mondtam ,hogy igen erre ő, shuntje van vagy volt? mondom van. Erre ő de minek, mikor nincs rá szüksége? Melyik balf@sz orvos rakta be neki és miért hagytuk? mert ennek a gyereknek mindig is magasabb lesz a nyomás a fejében,neki az a normális. Szóval megkezeli, de az fájni fog Olinak, de utána jó lesz higgyem el. Na ekkor a gyerek elkezdett üvölteni és amíg "kezelte" ( mert hozzá sem ért, csak nézte tulajdonképpen, aztán azt mondta neki, nyugi Törpi mindjárt jó lesz, erre a gyereknél mintha elvágták volna a sírást, csak lesett hogy mi van. JA és azt is mondta, hogy azért csinál "fura " dolgokat ( epilepszia), mert a shunt szára ami a koponyán belül van az ugye csak bizonyos mértékig rugalmas, a gyerek feje meg változik, ezért a shunt szára buzerálja az agyacskáját. Szóval duplán sz@r a shunt. Azt is mondta, hogy ha néhány alkalommal elmegyünk hozzájuk akkor utána majd szólni fog, hogy mikor menjünk vissza az orvosunkhoz, hogy megnézessük a shuntjét és valószínűleg akkor ki lehet majd vetetni!
Ja azt kérdeztem meg, hogy milyen károsodást látnak az agyában, mire a nő azt mondta, hogy 1/3 de ez változik, szóval az sem olyan gáz, mint amennyire gondoltuk. A végén, mikor már végeztünk odajött a fickó és mondta, hogy ne aggódjak,meret nem lesz semmi baj a gyerekkel, max az egyik lábával lehet gond. De ennyi! Szóval tök jó volt az egész! Rájöttem, hogy azért nem hiszünk ezekben a gyógyító és látó emberekben, mer sok a kókler, akik a pénz miatt átvernek bennünket és sajnos emiatt nem bízunk azokban sem akik valóban tudnak segíteni. De azt is eldöntöttem, hogy mindenben hinni fogok ami a gyerekem gyógyulását elősegítheti :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése