2011. december 25., vasárnap

Karácsonyi összefoglaló

Nálunk is mint mindenhol beköszöntött a karácsony tegnap, bár én már 3 napja sütit sütök :)
Elkészült a mézeskalács, a hókifli, a püspökkenyér és a beigli is. Főzni nem sokat főztem,mert ugye hordatjuk az ebédet alapjáraton, ezért csak 3 napra kellett főznöm, így készült krumplisaláta, baconbe göngyölt csirkemáj és csirketorta. 
Tegnap délelőtt díszítették a fiúk a fát, Oli is segített azApjának, legalábbis rettenetesen magyarázott közben :) Szép kis ezüstfenyőnk van ezüst-kék pompában. Mi nem ajándékoztuk egymást, csak a gyereket, kapott tőlünk egy sütifaló bödönt ( igaz, ezt már egy ideje megkapta), Mamuszéktól 2 garnitúra kombidresszt, mesés és mondókás könyveket, és egy interaktív szőrmókot. Apukáméktól pedig egy készségfejlesztő játszóasztal.
Egyébként jól vagyunk, vagyis most már, ugyanis a 15 hós oltás utáni láz elmúltával sikerült összeszedni egy jó kis megfázást, hétfőn a dokibácsinál kezdtük a hetet. Sajnos kapott antibigyót Oli, meg köptetőt... stb. De most már jól van, az alvása továbbra is változó, ez hol a fogzása, hol pedig a nehéz levegővétel miatt van/ volt. Most már csak picit folyik a nózija, viszont ezerrel jönnek a fogai. A betegségnek köszönhetően kicsit visszaesett a súlya, szóval megint lehet tömni!
Megtanulta csikorgatni a fogait, és irtó huncut, mert mikor rászólok, akkor már csak azért is csinálja!!! Szóval lassan majd csak alakul a gondolat és a kivitelezés közti út is :D Amióta rendesen kap levegőt, azóta mondjuk jókat eszik, és tulajdonképpen tőle egész évben lehetne karácsony,mert ez a menüsor nagyon tetszik neki ( pl.: töltött káposzta, bableves, halászlé... stb).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése