2011. december 9., péntek

Telnek a napok

méghozzá nagyon gyorsan, ismét fogzik egyetlen szem csemetém, ezért az éjszakai alvást igencsak leredukálta. Olykor a nappali alvást is :(
Kedden nem mentünk koraizni,meg zeneterápiára, mert alig aludtunk éjjel,meg folyt a nózija is. Délelőtt itthon voltunk, délután meg elmentünk postára, boltba, Mamuszhoz. Este nem aludtunk valami sokat és azt is nyugtalanul.
Szerdán voltunk tanácsadáson, megkapta a 15 hós oltásokat ( MMR+ prevenár). Nagyon hősies volt, picit sírt csak, de az is inkább az ijedelemnek volt betudható, mert nem szólt neki dokibácsi, hogy mit fog csinálni, csak lefújta a lábát azzal a hideg fertőtlenítővel. Na már most ettől nagyon megijedt a gyerek, ezért megkértem a dokibácsit, hogy mondja már el az én látássérült gyerekemnek, hogy mit fog csinálni és akkor nem lesz gond. Így is történt :) A súlya nem változott, pontosabban de, 50 gr-mal kevesebb mint legutóbb volt, de az csak 1 étkezés, szóval nincs para. Este 12-kor aludt el, Panadollal, mert kezdett felmenni a hője, meg a foga sem hagyta nyugodni. Viszont aludt reggel 1/2 8-ig.
Csütörtökön délelőtt itthon voltunk és próbáltunk létezni, ami kicsit nehezen megy főleg nekem a karomon állandóan a gyerekkel, ja és mocsok egy idő volt, viharos széllel! Délután átmentünk Mamuszékhoz, előtte meg boltba. 5 körül a Papája is hazaért, volt nagy örömködés! :D Vacsizott és haza sétáltunk. Éjjel 1/2 1 volt mire elaludt, ismét Panadollal :( ( pedig gyógyszer ellenes vagyok !). Éjjel kelt 3-kor, majd visszaaludt reggel 1/4 8-ig.
Péntek délelőtt egy barátnőzést terveztünk Kittivel és az anyukájával, de nem mentünk,mert Olivér bealudt 10 körül ( valamikor pótolni kell az éjszakát) és majdnem 12 volt, mikor felkelt. Akkor ebédelt, aztán beugrottak Kittiék picit játszani hozzánk, de csak 20 percre, mert menniük kellett. Olcsi meg elaludt 1/2 3 körül a vállamon miközben a lakáshitel miatt beszéltem a Takarékkal.
Ja és a jobb felső rágófognak kint van az egyik csücske ( hurrá) a bal oldali meg 1-2 nap és kint lesz !!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése