2012. február 22., szerda

Közgyógy téma

ez van ma porondon, ugyanis a neurológiai szakvélemény mellett szakorvosi javaslatot is kaptunk apró Csemetémre vonatkozóan. Szóval amit először kapott epilepsziára ( Lamictal) már nem kell, ezért arra nem kaptunk javaslatot. Hurrá ennek örülünk. A másik gyógyszert ( Sabril) továbbra is kell szedni, de csak csökkentett dózisban ( napi 3/4 tabletta), ennek is hurrá! Továbbá kaptunk szakorvosi javalatot a táplálékkiegészítésre a Nutrini Nutridrink Multifibre személyében amiből napi 2*200 ml az adagja a gyereknek. Ennek is nagyon örültünk!
A nagy örömködésünk egészen hétfő estig tartott mikor is Mamusz meghozta az első szállítmányt a fent nevezett roboráló itókából!
Ugyanis felírattam a körzeti gyerekorvossal az italt,de mivel eddig még nem próbáltuk,kértem, hogy mind a 4 féle ízesítésből( csoki-vanília-eper-banán) írjon fel 1 kartonnal (8*200 ml/karton),mert nem tudom, hogy egyszem gyerekem melyiket fogja nagy kegyesen elfogyasztani. Fel is írta, nagyon segítőkészek voltak. Igen ám, de a felírt 4 karton kb a fél havi adagja a gyereknek, és még támogatással is 3.852,- Ft-ba fájt ez nekünk!!! Persze közgyógyra írta fel és éppen futotta még a keretünk ( ami ezzel kimerült teljesen!) tehát ezért kp-t nem kellett otthagyni a gyógyszertárba, de a következő kiváltásnál már keményen fizetni kell érte! Kiszámoltam, hogy támogatottan (70% !!!!) is 7.222,- Ft-ba kerül ez a kis lötty havonta. Szóval most intézem a közgyógy keret módosítást, mert ez meghaladja a havi 1.000 ,- Ft-os változást ( éppen hétszeresen :P).
 Dokibácsink aranyos volt, mér készen is van a tőle szükséges dokumentáció, délután mehetek érte, remélem az önkormányzat és az OEP is ilyen szívélyes lesz!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése