2011. november 12., szombat

A héten

nagyos sokfelé jártunk, és irtóra elfáradtunk mindannyian. Minden nap voltunk tornázni ( kedd kivételével),mert ugye intenzív heteztünk. Meg kell, hogy mondjam iszonyúan büszke vagyok a gyerekemre, ugyanis pénteken már olyan ügyesen csinálta a mászásos feladatokat, mint ahogy a "nagykönyvben" megvagyon írva. Persze egy kis buksi tartásos segítséggel.
Az éjszakáink változóak a fogzás tükrében alakulnak, ugyanis mind a 4 szemfoga szeretne napvilágot látni.  Van, hogy viszonylag időben elalszik (9 körül ) és csak 1 alkalommal ébred,és napközben is alszik 2-3 órát különböző bontásban. De van olyan is mint pl tegnap éjjel elaludt 1/2 9-kor , 1/2 10-től 3/4 12-ig óránként ébredt, majd 3/4 12-től 4-ig fent voltunk, aztán alvás 1/2 8-ig. Délelőtt sem aludt szinte semmit, most tettem le fél órája kb, remélem nagyot alszik.
Ilyenkor az evés is problémás, nem akar úgy menni a kanalazás sem, türelmetlen ( meg én is ). Viszont nagyon ügyesen igényli már a mozgást, egyre többször Ő jelzi, hogy valami mozgást csináljunk már, addig fészkelődik az ölemben :)
A jövő hetünk sem lesz túl pihentető, hétfőn torna + kinezio taping, kedden Bp + Tatabánya, szerda itthon, csütörtökön Debrecen! Megint világjárók leszünk :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése