2011. november 30., szerda

Kedd-szerda

Összességében véve jól telnek a napjaink, az alvás továbbra is változó, de cserébe legalább eszik! Ma főztem bablevest meg lángost sütöttem és 2 merőkanálnyi babletykót vágott be a gyerekem meg pár falat fokhagymás-sajtos-tejfölös lángost! Kicsit aggódtam a pocija miatt de semmi baja nem lett tőle.
Voltunk tegnap szemészeten itt Kecskeméten. Semmi újdonságot nem tudott mondani a szemész doktornéni. Minden marad a régiben csináljuk a vakos feladatokat, aztán majd meglátjuk :)
Ezen kívül tegnap voltunk koraifejlesztőben meg talpmasszázson is, mindenhol nagyon ügyes volt.
Tegnap este túlette magát, minek következményeként a fürdés után hányt egyet :( De szerencsére semmi komoly dolog nincs a háttérben ( remélem). Este kb 1/4 10 volt mire elaludt, kelt 2-3 alkalommal, de viszonylag gyorsan vissza aludt. Reggel 7-kor ébresztett minket.
Ma nagyon sok feladatot csináltunk, nagyon büszke vagyok magunkra! Fényeztünk, másztunk, kúsztunk, gurultunk, tapintottunk ( babot, lencsét, rizst, lángos tésztát nyersen...) és jól el voltunk. Napközben 2-szer aludt 1 és 1/2 órát. Persze jól elfáradt, már alszik 1/4 10 óta :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése