2011. október 5., szerda

A hétvége és azóta...

A hétvégénk kicsit lassan telt, ugyanis Mamusz bővíti az egyetemisták körét és mindkét napon suliban volt,igaz, hogy miután hazaértek a Papával beugrottak,de Olesz fiam mindkét alkalommal aludt már. AzApja meg egész hétvégén a garázsajtót csinálta és csak enni jött be, szóval rosszabb volt, mint egy hétköznap, meg is mondtam neki! De kész a garázsajtó és klassz lett :)
Egész jókat aludt egyébként, már mint önmagához képest gyerekem. Na de nem kényeztetett el túl sok szabadidővel. Az evése kezd alakulni.
A hétvége legtutibb eseménye pedig az volt, mikor is kiderült, hogy Oli tud cuppanós puszit adni!! Oda érinti a száját az arcomhoz, megnyalja majd csetteg a nyelvével ( olyan mintha kóstolgatna). Nem teljesen igazi, de nagyon finom :D
A héten 4-szer megyünk tornázni, kedd a kivétel, ugyanis akkor van a korai meg a talpmasszírozás. A tornát továbbra is végig üvölti, de ezt leszámítva irtó ügyes! Nagyon megdicsérte Krisztike :)
Kedden a koraiban tetszett neki a zeneterápia, mivel ő is "használhatta" a hangszerek egy részét és csak 1-szer kellett neki megmutatni egy új feladatot, másodjára már magától csinálta meg! A végére elfáradt, majdnem el is aludt.
Katikánál is nagyon szépen dolgozott a koraiban, szintén volt új feladat amit egyszeri bemutatás után csinált, fényeztek is és mindegyik!!! fényre ránézett ( nem pillantott, hanem nézett) és a napocska színűeket követte is!!!! Annyira örültem neki, hogy ilyen ügyes.
A talpmasszírozás kb 20 perc volt de ez most totál intenzíven (eddig 1 látogatásunk volt összesen 20 perc) és csak kicsit sírt. Szóval ott is remekelt. Meg is beszéltük, hogy mostantól csak 2 hetente megyünk.
Kaptam egy telefonszámot egy szomszédos településen lévő Pető Intz. konduktorét majd felhívom és konzultálok vele, hátha van valami olyan feladata amivel még jobban fejlődne Olivér.
A tegnapi éjszakánk egyébként katasztrófa volt, hajnali 1-kor aludt el először, 1/2 4-kor kelt, 5 körül aludt el majd keltünk 1/2 8-kor és irány tornázni. Hazafelé elaludt a kocsiban bő 1 órát aludt, így lekéstük a tanácsadást, de nem volt gond mert oda szóltam. Méretni vittem volna csak, mert kíváncsi vagyok a súlyára ugyanis az elmúlt 1 hónapban nem változott, igaz közben beteg is volt.
Az éjszakai nem alvás csak az ízelítője volt a mai napunknak ugyanis totál matrica és visítósan sírós volt Olesz :_( Az alsó 2 db kismetsző és 2 db szemfog már fehéren sejlik az ínye alatt, de még nem kocognak, remélem mihamarabb kibújnak. Most is kb 1/4 10 volt mire elaludt remélem alszik egy jót, mert ránk is ránk férne!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése