2011. június 9., csütörtök

Kedd-Szerda

Kedden reggel 9-re mentünk a korai fejlesztőbe, nagyon klassz volt :) Megismerkedtünk Hajni nénivel, aki szeptembertől a zeneterapeutánk lesz a koraiban:) Nagyon aranyos volt és Olinak nagyon szimpi :) Be ültünk egy kicsit egy másik kislánynak tartott órára és nagyon jó volt, Oli is megpengette a hegedűt! :)
Miután végeztünk átmentünk Szentesre a Tesóba pelust venni, most akciósan van kék csomis Pamp... 3349 Ft volt a midi ( 3-as) 96 db-os, kb 35 Ft-ra jön ki darabja. Meg egy csomó Disney cucc akciós volt, de nagyon-nagyon akciós pl 2750 helyett 825! Vettünk (pontosabban Mamusz) 2 bodyt, 1 pamut rugit, meg egy napozót, összesen 2715-ért, 8250 helyett!!

Miután hazaértünk bementem azApjáért Kkmétre, mert a Mamusz autója szervizben van és a mienkkel mentünk Csongrádra, azApját meg a főnöke vitte reggel. Szóval mentem Lacusért,mert be kellett mennünk a bankba ahol a lakáshitelünk van, ugyanis elég nehéz helyzetbe vagyunk és szeretnénk valami megoldást találni, hogy fizetni tudjuk a törlesztőnket. Ugyanis amióta én itthon vagyok ugye jelentősen csökkent a bevételünk, a frank árfolyama viszont csak nő és Olika is igen sokba kerül :( Ha a Mamusz nem segítene nekünk akkor már lehet, hogy nem is lenne meg a házunk! Szóval ezúton is ismét és számolatlanul köszönjük Édesanyám a sok-sok segítséget amit tőled kapunk! :*
Na nem biztos, hogy előrébb vagyunk ezzel a bank látogatással, majd meglátjuk! Lehet, hogy segítséget kell kérnünk :(
Miután hazaértünk kitett Lacus a Mamusznál és fürcsi előtt jött értünk. Gyors fürcsi, vacsi és alvás. Hajnali 2-kor kelt aztán aludt tovább egészen 7-ig.
Szerdán kettecskén voltunk délelőtt. Elmentünk tanácsadásra,mert át kellett íratnom az utiktsg papírt, és ha már ott voltunk meg is mérettem Manócskát, akinek ismét sikerült elkápráztatni, ugyanis 7.200 gr, 1 hét alatt 200gr! Szuper! AzApja még mielőtt haza jött volna szólt, hogy Kkméten irdatlan nagy vihar és felhőszakadás van, na kb 10 perccel később nálunk is megérkezett :( Előtte altattam el Olit de felébredt a viharra. Utána viszont gyorsan elaludt. Bejelentkeztek délután a barátaink, hogy eljönnének kicsit. Gyorsan megetettem Olit, de csak tök sokára jöttek és addigra elfáradt,nem volt kedve játszani Kittivel :(
1/2 7 után indultunk Olival Mamuszért Kkmétre, ugyanis még mindig nincs autója! Aludt Olika egészen addig míg be nem értünk a városba, hazafelé kicsit nyüszis volt, mert már fürcsi idő volt, szóval gyorsan fürdés aztán vacsi és alvás kb 1/2 9-től aludt 1/4 5-ig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése