2011. május 29., vasárnap

Hétfő-Vasárnap

Hű milyen nagyon régen nem írtam már! De most majd bepótolom :) Hétfőn nagyon ügyes volt a tornán, kedden meg a korai fejlesztőben :) Szerdán sajnos telefonálnom kellet Deb-be mert a hülye frontok miatt előjöttek az epilepsziás rohamai :( A tanárnő nem volt bent, akihez járunk, de egy másik nagyon szimpi neurológus dokinéni mondta, hogy emeljük meg a régebbi gyógyszerét (Lamictal). Na eddig nem sok értelmét láttam, de talán lesz, remélem. Olyan gyorsan telnek a napok mostanában, hogy hihetetlen! Olika szerencsére kezdi elviselni a babakocsizást és tegnap ( szombaton) már 2-szer elsétáltunk a Mamához meg a boltba szinte szó nélkül :) Ja és a legfontosabb esemény, hogy kocog a jobb alsó 1-es fogacskája!!!! Ennek örömére vettem neki tegnap kukit a boltba és jelentem nagyon szereti!!! Érdekes, hogy ennek a darabkáitól nem fuldoklik! De már mocorognak további fogacskák is, mint pl a bal alsó 1-es és a felső 1-sek!
Ja és végre sikerült beszereznie Mamának a taurint, aminek jó hatása van az epilepsziára és a koncentráló képességre is. És láss csodát, tényleg jobban figyel azóta és felveszi a szemkontaktust!
Pénteken voltunk csajozni Olival, ugyanis az egyik baráti párnál 5 hós kislányka van, Kittike. Náluk voltunk játszani délelőtt, ugyanis a gyógyped-unk kérdezte, hogy van-e játszótársa Olinak, mert szerinte nagyon jó terápia lenne neki, hogy másik babával legyen, ugyanis motiválóan hatnak egymásra a gyerekek. Ez tényleg így van, ugyanis Oli már most úgy próbálja szopizni az ujját, ahogy Kitti! Szóval ismét megállapítottam, hogy tuti lát a gyerek csak nagyon kutyafülű!
jövőhéten pénteken megyünk Deb-be szemészetre meg fejlődésneurológiára, remélem minden okés lesz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése