2011. április 29., péntek

Csütörök-Péntek

Csak ámulok és bámulok ,milyen jó kisfiam van! Minden részrehajlás nélkül mondom ,hogy ez az emelt gyógyszer( Sabril+Lamictal) tényleg nagyon jónak tűnik Olinak. Ügyesen nézelődik, nagyon figyelmes, érdeklődő, igaz, hogy a buksiját nem tartja annyira, viszont emelgeti egyre többet és próbál hason kitámasztani!
Tegnap nagyon megdicsérték a korai fejlesztőben, 50 percet dolgozott végig! Nagyon büszke voltam rá :) Igaz, hogy sokszor nehezen veszem rá magam, hogy már megint nyaggassam, de van értelme!!!
Jól telnek mostanában az éjszakáik is 1-2 alkalommal ébred, de tegnap éjszaka is csak azért kelt 2-szer, mert felébresztette, hogy átnedvesedett a ruhája, ugyanis azApja kicsit féloldalasan adta rá a pelust :( Délelőtt voltunk a boltba, a polgi hivatalban és a Másik Mamánál, szóval csavarogtunk kicsit. Délután meg össznépi alvást terveztünk, aminek az lett az eredménye, hogy azApja aludt vagy 4-5 órát ( egyébként éjszakás), Oli aludt kb 15 percet én meg semmit :) Mindegy mert felkelés után legalább megsütöttem a torta tésztáját, közben etettem Olit ismét a babakocsijában és megint egész szép mennyiséget evett alma-banán-kétszersültes kajcsiból Közben jöttek a barátnőmék a párjával látogatóba hozzánk, nagyon aranyosak voltak, igazán örültünk nekik Olival ( azApja végig aludta :)) Kapott tőlük egy kis pulcsit meg popsitörlőt, pedig direkt mondtam,hogy ne hozzanak semmit. 1/4 8 körül mentek el, ezért minden tolódott a fürcsi, a vacsi és az alvás is 1/4 10 volt mire elaludt a kis drágám :)
Holnap megyünk Gombára a dédiket meglátogatni, meg a nagybátyáimat a családjaikkal, remélem jól fog sikerülni. És holnap lesz Anyusz szülinapja is , neki sütöm a meglepi csokitortát, remélem az is jól fog sikerülni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése