2011. július 14., csütörtök

Hétfő-Csütörtök

Olikai lassan kezdi megszokni ezt a meleget, én kevésbé,de ez van, ennek van most az ideje :)
Gőzerővel jönnek a fogai, 6 van és most 3 van úton! És hol vagyunk még a 20-hoz?
Szépen eszeget egyébként a meleg ellenére,csak az ivással nincs kibékülve :( Nem igazán akarózik inni csak cicizni. Nem is lenne ezzel gond, de ha mondjuk elmegyünk valahová, akkor jó lenne ha inna valamit, nem pedig cicizni szeretne. Próbálkozunk folyamatosan.
Hétfőn volt Krisztike a gyógytornász, nagyon megdicsérte Olit, pedig csak félig bírta sírás nélkül. Való igaz, hogy egyre ügyesebben emeli a fejét és próbálja a kartámaszt.
Délután lementünk a Tősbe,mert azApjának ez egyik kollégája lent van a családjával. Aranyosak voltak, még nem találkoztak Olival csak amikor a pocimban volt, de nagyon elvarázsolta őket ilyen rövid idő alatt is :)
Kedden nem mentünk Csongrádra koraizni,mert szegény Katika megbetegedett, ismét gyógyulást kívánunk neki :)
Megkaptuk a Vakodától az írásbeli szakértői véleményt is Oliról, ami szerint idézem: " centrálisan látássérült és egyéni nevelési igényű". Ez az első papírunk a látásával kapcsolatban. Egyébként nagyon aranyosak voltak,mert egy csomó gyakorló feladatot írta, hogy miket csináljunk itthon.
Viszont Szentesre mentünk,mert kellett Mamusznak menni én meg "bevásároltam", ez enyhe túlzás, inkább csak a legszükségesebbeket megvettem. Délután meg Mamusznál voltunk, csak fürdésre értünk haza. Jól elvoltunk :)
Szerdán voltunk tanácsadáson délelőtt. 7750 gr Oli súlya, a hosszát most nem mértük, de ez a súly nem semmi, főleg, hogy 2 hét alatt hízott 250 gr-ot úgy, hogy 1 hétig tüszős mandulagyulladása volt plusz 1 napot hányt!
Utána voltunk postán, boltba... stb, de sietünk haza mert dög meleg volt megint! Estefelé mentünk ki kicsit az udvarra a diófa alá az árnyékba hintázni és annyira jól érezte magát, hogy 7 köröl elaludt benne. 8 előtt kelt, akkor mentünk fürcsizni, de majdnem 1/2 10 volt mire elaludt. Ja ezt nem is írtam, hogy amióta meggyógyult megint átalussza az éjszakákat :)
Ma pedig reggel kelt 5 körül, megetettem és még visszafeküdtünk majdnem 8-ig. Aztán reggelizett és nem akart aludni :( Mindegy gyorsan megcsináltam a dolgaimat és átjöttünk Mamuszhoz, mert nála ugye hűvösebb van. Aranyos volt Kriszti a gyógytornász, mert ide jött ahogy kértem, hogy ne kelljen hazatolnom Olit a legnagyobb melegben :) Ma is ügyes volt, de meglátszott rajta, hogy nem aludt csak 1/2 órát egész délelőtt :( A torna után érdekes módon nem volt már semmi baja, vigyorgott, dumált. Aztán ebédelt nagyfiúsan 8 hós babakaját,ami igencsak darabos és nem volt vele különösebb baja, csak néha hápogott :) Aztán cici és kb 1/2 4 körül elaludt :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése