2011. július 18., hétfő

Hétvége

Hétvégén szalmák voltunk a gyerekkel, ugyanis azApja Eger mellé ment kollegás buliba :)
Szombaton reggel 7 körül indult Lacus és akkor jöttek Anyuszék is értünk, ugyanis mondtam, hogy nem maradok itthon egyedül :) 1/2 10-re kellett mennünk tornázni Kkfházára Krisztihez, Papája vitt minket. Kicsit korábban értünk oda ezért gyorsan bementünk Dm-be baba kaját venni. Aztán irány a torna. Persze reggel 5-kor kelt Oli, és nem is igazán aludt vissza, szóval nagyon-nagyon fáradt volt. Meg is látszott, de ennek ellenére ügyes volt nagyon. Miután végeztünk irány haza, illetve Mamáék. Aludt is egy jót ebéd előtt, aztán meg bekajált rendesen, evett husi leveskét krumplival, répával meg tésztával, aztán evett sült pipicombit krumplipürével és végezetül pici vanília jégkrémet nyalogatott :) Aztán persze kidőlt a sorból, meg mi is Mamusszal :) Aludtunk több mint 1 órát, olyan jól esett! Azután jól elvolt egész délután. Kb 6 óra körül elindultunk a Tőserdőbe, mert rendezvény volt szépségkirálynő választás) és lesétáltunk szétnézni. Megvártuk az eredményhirdetés, meg volt koncert is amiből szintén hallottunk valamennyit. És a gyerekem a színpad előtt, a hangfalakhoz közel is simán édesdeden aludt nem zavarta a tuc-tuc! ( na nem voltunk azért nagyon-nagyon közel) Mikor indultunk volna haza, nem találtuk az Öcsémet,mert ő meg elment a haverjaival. Égre-földre kerestük, mikor is csörög a telefon és édesen megkérdezi, hogy mi merre vagyunk,mert ő már otthon van, de a tusolás közben nem hallotta a telefont! Mi meg keresetük vagy 1 óráig! áááá Na mindegy a lényeg, hogy jól volt és otthon. Kb 1/2 11 volt mikor hazaértük, Olit gyorsan letusoltuk, vacsi és irány az ágy! Nem is kelt fel csak 7 után!Egyébként nagyon ügyes volt, ez volt a Balaton főpróbája és nagyon jól vette az akadályt :)
Vasárnap reggel hoztak Anyuszék lángost, majd nagy szedelőzködés után lementünk a Tőfürdőbe kb 1/2 11 körül, este 3/4 7-ig lent voltunk, nagyon jó volt! Felállítottuk a félsátrat és abban kényelmesen tudott Oli szopizni, egyébként meg evett gyümis kajcsit is ( fruttapura nevezetű kis dobozost, ez is főpróbás volt,mert reménykedtem benne,hogy megeszi mind és akkor ez is meg van oldva a Balcsin, ha meg vacsizik,majd adok neki husis kaját). Persze ő nem medencézett hanem a tusolóban álltak a Papával, nagyon élvezte! Itt a tusolóból is a meleg termál jellegű víz folyik, és ilyenkor olyan klasszuk ellazulnak az izmai :) Mi meg az öcsémmel szórakoztattuk egymást a hideg vizes medencében. Szóval jól éreztük magunkat!
Mikor hazaértünk 3/4 7 körül azApja is itthon volt már és aludt. Oli meg kicsit nyafka volt ezért gondoltam picit cicizik aztán fürdés és vacsi. Na nem, annyira beájult kb 5 perc alatt a cicin, hogy letettem aludni( végül is koszos nem volt, mert egész nap tusolt :)) 1/4 2-kor ébredt meg először. Akkor ráadtam a pizsamát, pelust cseréltünk, szopizott, majd beájult 1/2 6-ig!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése