2011. szeptember 13., kedd

Hétfő-Kedd

Jól vagyunk, végre ismét alszik a csemetém :) Igaz, hogy még mindig kicsit kevéske, de az elmúlt napokhoz-hetekhez képest szuper!!! Tegnap is hajnali 1-től reggel 3/4 8-ig aludt,akkor is Mamusz ébresztett bennünket, ugyanis kissé elaludtunk, nem készültünk a koraira :) De nagyon gyorsan sikerült elkészülnünk, szóval nem késtünk el. Sajnos nem volt zene terápiánk ugyanis Hajninak beteg lett a kislánya a bárányhimlő oltástól :( Ezért csak Katikához mentünk és nagyon-nagyon ügyes volt Manócska!!!
Aztán elmentünk Szentesre Tesózni, Oli kapott hosszú ujjú body-t meg egy állati klassz kapucnis mellényt. Én meg egy pár felsőt,mert 50-70%-os leértékelés volt és sajnos nem férek bele az őszi-téli felsőimbe :(
Tegnap meg Olival elvonatoztunk Kecskemétre, és annyira de annyira élvezte, hogy szinte hihetetlen! Egy hangja sem volt egész úton ( 42 perc), csak az nem igazán tetszett neki, ha megállt a megállóban :P
A városban meg voltunk postán, Brend..ban kiváltani a felicitas csomagot, meg egy turiban is, ahol sikerült 3 gatyót meg egy pólót turiznom neki. Kicsit drágább ez mint az itthoni turi, de nem vészesen. A gond csak azzal volt, hogy vagy 50 lépcsőfokon kellett felcipelnem a babakocsit és lefelé elég gáz volt,mert valami márvány szerű anyagból van ami állatira csúszik. Hála az égnek ezt leszámítva nem volt gázos a dolog, áldom az eszem amiért ragaszkodtam ehhez a baba verdához, mert könnyített a váza, szóval még a majd 9 kilónyi gyerekkel együtt sem volt túl nehéz!
Holnap megyünk a dokihoz, mert kicsit köhög meg tortyog, szeretném ha ránézne, aztán délután irány Krisztihez tornázni 5-re.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése