2011. szeptember 22., csütörtök

Eseménydús napok

A hétvégénk jól telt, szombaton azApja szétverte a teraszt, vasárnap pedig lebetonozták és az új lépcső is elkészült. Szerencsére nem került semmibe, ugyanis Anyusz meg anyósomék összeadták a cementet, sóder meg volt még a felújításból. Nem is bánom már, hogy kisebb lett a sóderrakás a ház előtt, majdcsak eltűnik egyszer :)
Olika alvása változó, vannak jó napok, mikor nem kel éjjel egyszer sem,máskor meg sokszor kel és sokáig fent vagyunk. A fene sem tud ezen kiigazodni. Csak azt sajnálom, hogy sokszor nagyon látszik rajta, hogy fáradt, tiszta lila a szeme alatt :(
A kanalazással is bajban vagyunk mostanában, nem igazán megy, szájzár és kész. Ha megpróbálom tömni, akkor köhög, majd ha ezt a jelzést figyelmen kívül hagynám elkezd öklendezni. Szopizni szopizik rendesen, adom neki az ivó joghurtot tápival dúsítva meg a tápit is pluszban. Kb 2 hét kihagyás után megint elkezdtem adni neki a Maltofer cseppeket, hátha meghozza az étvágyát.
A héten voltunk tornázni, ahol nagyon de nagyon ügyes volt, igaz, hogy még mindig sír, de már csak rutinból :) Most próbálták először megcsinálni a térdelésből felülést és csuda klasszul megy neki! Annyira örülök ennek!!!
Voltunk koraiban is meg zeneterápián. A zenetanárnénit sikerült kicsit megbántanunk, ugyanis szóltam neki, hogy ne csörgőzzön annyit a gyereknek (30-ból 20 perc csak ez volt), mert egy idő után zavarja és egyébként is jobban szereti az éneket, meg a hangszereket. Így végül énekelt sokat,meg gitározott, amit Oli is pengetett! :D
Aztán Katikánál is ügyeskedett. Új feladat, hogy nyuszi hintázni kell neki mint a nagyoknak :) ( Ez egy hintaló egyébként csak nyuszi alakú, tehát hinta nyuszi :D) Teszek fel róla képet, bár nem túl jó minőségű, de a lényeg látható :)
Nekünk is be kell szereznünk itthonra egyet,már vateráztam is neki egyet, igaz, hogy ez meg elefántos, de nagyon klassz, ha minden igaz holnap itt is van.
Ma reggelre sajnos Olinak elkezdett folyni a nózija, és nem hagyta aludni, szóval megy a porszívózás,meg a cseppentés/fújás. Láza nem volt még, remélem nem is lesz. Ha úgy látom akkor holnap elmegyünk dokibácsihoz, csak, hogy ne érjen meglepetés minket a hétvégén.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése