2011. szeptember 11., vasárnap

Oli vs alvás 3:0

Szombaton napközben sem igazán aludt Manócska csak 2*30 percet :( Ezt leszámítva viszonylag jó kedélyű, fejleszteni nem igazán lehet ahhoz túl fáradt, evése változó.
Itthon voltunk egész nap, délelőtt itt voltak a barátaink (játszós barátnőnk és a családja), felköszöntötték Olikát a szülinapjára, nagyon aranyosak voltak. Közben Oli elaludt, aztán mikor felkelt játszottak kicsit Kittivel, majd Kitti fáradt el, nemsokkal később elindultak haza.
Délután jöttek Mamuszék és hoztak egy kompot Olcsinak ( Papa tesójáék küldték). Azzal játszottunk, majd kicsit kerteztek. Megengedtem a fürdővizet Manónak, közben Mamusz elkezdte etetni libazsíros kenyérrel ( ez az egyik kedvenc :)),meg baconos pizzával, mit ne mondjak rendesen bekajált a gyerek :) Aztán fürdés( most jutottunk el odáig, hogy jár lába-keze !!! a vízben és nagyon élvezi a pancsolást :)
Közben megbeszéltük Anyusszal, hogy elviszik és náluk alszik,mert ott mindig jókat szundít és akkor legalább mi is tudunk egyet aludni azApjával.
Kb 1/4 11-től reggel 7-ig aludtunk aztán még 7-1/2 9-ig. Miután felkeltünk hívtam Papát, hogy mi újság van, mire mondta, hogy nagyon-nagyon vacak volt az éjszaka ugyanis összesen 3 órát aludt a gyerkőc :(( Eredmény Oli vs alvás 3:0 !

Elmentem érte, aztán itthon cicin bealudt de csak 1/2 órára, majd kapott Laevolac-ot,mert 2 napja nem igazán kakil, csak pici nyuszibogyókat, meg kapott egy kis Panadolt, mert tuti fáj a foga, nyakig benne van a keze a szájában. Ezután elaludt, majd átvittem a hálóba, hogy leteszem az ágyába, de nem jött össze, most a nagyágy közepén alszik, persze miután még vagy 5-ször felkelt és lecsekkolta, hogy ott vagyok-e. Nagy kommandózás árán de sikerült kimásznom mellőle és azóta is alszik, remélem jó nagyot ( most kb 1 1/2 órája nyomja:) ).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése